Malé vinařství v rakouské apelaci DAC Kamptal klasického střihu. Z průměru Schreibeis vybočuje hlavně hrou se zbytkovým cukrem. Ve většině jeho vín nějaký najdeme, ale ve všech případech jde o nuvěřitelně harmonickou souhru s kyselinou a cukr nepůsobí nijak rušivě, naopak přidává vínům komplexitu a zajímavost.
V součsné době "vládne" vinařství Edwin Schreibeis, vystudovaný vinař a sklepmistr se zkušenostmi například ve vinařství Seppa Mosera, ale i z mezinárodních stáží, například na Novém Zélandu. Ve vinařství stále působí i jeho otec Eduard, který rodinný podnik rozšířil z původních čtyř hektarů do současných rozměrů. V současné době dohlíží především na práce ve vinici.
Filosofií vinařství je pracovat na vinicích udržitelným způsobem a produkovat maximálně kvalitní vína ze zdravých hroznů. Ve vinicích nepoužívají žádné herbicidy, pokud je to nutné, zbavují se plevele ručně. Proti škůdcům nebojují insekticidy, ale věří v přirozenou rovnováhu v přírodě: když se objeví škůdce, vyskytne se i dostatek jeho soupeřů. Místo minerálních hnojiv používají vlastní kompost.